Livestream: Nations League Nederland - Polen | Nations League

Voetbal 2020: Nederland-Polen, live op tv en livestream

Het Nederlands elftal speelt op vrijdag 4 september 2020 een interland tegen Polen. Dit is een wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Nations League 2020-2021. De interland Nederland-Polen is live op tv te zien. Ook kan men deze voetbalwedstrijd tussen Nederland en Polen online via een livestream bekijken.

UEFA Nations League

Live Link::► https://tinyurl.com/uefa-nations-league-html

Live Link::► https://tinyurl.com/uefa-nations-league-html

De UEFA Nations League is een Europese competitie voor nationale voetbalteams. Deze competitie is bedacht door de UEFA om voor een groot deel de vriendschappelijke interlands te vervangen. Het plan werd geïntroduceerd bij het congres dat UEFA in het voorjaar van 2014 hield in Kazachstan en werd unaniem door alle Europese bonden aanvaard. De hoop is dat men via deze competitie meer interessante wedstrijden aan het publiek kan aanbieden (omdat er telkens iets op het spel staat bij deze Nations League-wedstrijden, wat niet echt het geval was bij veel vroegere oefeninterlands). Door dat competitie-element krijgen deze wedstrijden naar de hoop van de UEFA en de nationale bonden ook een hogere marktwaarde dan vroeger de vriendschappelijke oefeninterlands hadden.

Daarnaast biedt men via de Nations League ook de kleinere landen een iets grotere kans om zich ook voor grote toernooien te kwalificeren. De competitie is deels vergelijkbaar met landencompetities die in andere sporten worden georganiseerd, zoals de Hockey Pro League of de Volleybal World League (met als één van de verschillen dat die competities in het hockey en volleybal mondiaal zijn, terwijl de Nations League alleen voor Europese landen is).

Eerste editie: 2018-2019

In de zomer van 2018 ging de eerste editie van deze competitie van start. De vier beste ploegen spelen in juni 2019 in Portugal het eindtoernooi van deze Nations League. De wedstrijd tussen Portugal en Zwitserland op 5 juni was de eerste halve finale. Portugal won met 3-1. Op 6 juni volgde de tweede halve finale van dit toernooi: Nederland-Engeland. Oranje won deze wedstrijd na verlenging. De winnaars van de twee halve finales spelen op 9 juni de finale van deze competitie: Nederland-Portugal. Daarin ging de zege naar Portugal.

Nations League 2020-2021

Oranje zit bij de tweede editie van deze landencompetitie (seizoen 2020-2021) weer in League A (de hoogste divisie). Het Nederlands elftal moet in de groepsfase wedstrijden spelen tegen Polen, Bosnië-Herzegovina en Italië. Het beste land uit de einstand van deze groepsfase gaat naar de finaleronde. Het slechtste land degradeert naar League B. De wedstrijd tegen Polen is het eerste duel van Oranje in de groepsfase van deze competitie. Het tweede duel is op 7 september Nederland-Italië . Het derde duel van Oranje is Bosnië-Herzegovina - Nederland (8 oktober).

Recent posts

Kijken live@!!Netherlands vs Poland LiveStream

*@live-nl-tv®!#Netherlands vs Poland,<LiveStream>#LiVE@

Voetbal 2020@!!: Nederland-Polen, live op tv en livestream - Sport

Nederland Polen leven stroom

Nederland - Polen live op tv (Nations League) -2020

See all posts from Live TV Channel